Politika Privatnosti

 
POLITIKA PRIVATNOSTI

Pristupanjem sajta ( www.saks.rs ) , prihvatate i saglasni ste da budete obavezani u poštovanju sledeće privatnosti . Ako ne prihvatite uslove sadržane u ovoj izjavi Politika privatnosti , morate odmah da prestanete da koristite veb stranice i / ili veb servise .


Ova politika može da se promeni s vremena na vreme i ažurirati ovu stranicu . Povremeno treba da proverite ovu stranicu kako bi se osiguralo da ste svesni svih promena .

LIČNI PODACI

Prilikom registracije,kreiranja vaše porudžbine,sajt saks.rs prikuplja/beleži vaše lične podatke poput imena,prezimena,e-mail,telefon,adresa,grad,poštanski broj,zemlja/država,region/pokraina,lozinka naloga.Stranice za registraciju i prijavu/logovanje obezbedjene su HTTPS odnosno ssl sertifikatom zastite prema važećim standardnim uslovima i šifrovanom vezom TLS 1.2 .Vaše lične podatke koristićemo u odredjene svrhe,a koje su nabrojane dole.Preduzeće Saks International d.o.o.Beograd nema uticaj,niti moze imati uticaj na servere koji su u vlasništvu druge kompanije a na kojima se hostuje sajt saks.rs,te s tim u vezi ne može biti odgovorno u slučaju gubitka podataka.Trudićemo se da ssl zaštita bude uvek ažurna.

Podnošenjem zahteva za registraciju na sajtu ( www.saks.rs ), vi prihvatate i slažete se da će se vaši lični podaci moći koristiti od strane administrator/a,zaposlenih u preduzeću Saks International d.o.o.Beograd,sajta ( www.saks.rs) za i u sledeće svrhe :

-Da vas kontaktira , kao klijenta sajta ;
-Za obradu svojih/vaših naloga ;
-Da odobri pristup određenim takmičenjima , poklonima ili promotivnih aktivnosti ;
-Da vam pošalje nekomercijalne ili administrativna obaveštenja ( u vezi sa promenama na sajtu ili vašem korisničkom nalogu na primer) ;
-Da vam pošalje obaveštenje o statusu vaših porudžbina,statusu vašeg naloga na sajtu
-Da vam pošalje vesti o ponudama , popustima cena ili drugih komercijalnih informacija u vezi ( www.saks.rs ) ili bilo koje treće strane , sa kojima ( www.saks.rs ) Saks International d.o.o.Beograd ima poslovni odnos.
-Da vas kontaktira putem telefona,mejla,u slučaju promene/stanja,dogovora u vezi vaše porudžbine
-Da prosledi kurirskim službama vaše neophodne lične podatke koje su potrebne za dostavu vaše porudžbine,a sa kojima vlasnik sajta www.saks.rs,preduzeće Saks International d.o.o.Beograd ima potpisane ugovore o saradnji iz oblasti isporuke robe/proizvoda.Preduzeće Saks International d.o.o.Beograd nikada neće,niti će prodati/prodavati vaše lične podatke.

ONLINE PLAĆANJE

Online plaćanje,ukoliko je dostupno na sajtu,vrši se preko provajdera za obradu platnih usluga u državi Srbija,a izuzetno u slučajevima kada provajder ima poslovanje u državi van države Srbija.Politika privatnosti,Uslovi Korišćenja u online plaćanjima,pokriveni su uslovima i politikom privatnosti provajdera za obradu platnih usluga,i,sajt saks.rs,preduzeće Saks International d.o.o. Beograd,zaposleni,vlasnik,administrator/i nemaju,uticaj na provajdere za obradu platnih usluga,te s toga ne mogu snositi odgovornost za propuste koji se dogode na serverima provajdera za vršenje platnih usluga.Ukoliko je dostupno online plaćanje,vaše lične podatke saks.rs,preduzeće Saks International d.o.o. Beograd ne prikuplja,ne skladišti niti obradjuje.Prikupljanje,skladištenje i obradu vaših ličnih podataka obavlja provajder za platne usluge,a to je/su banke,online sistemi naplate koji/e imaju odobrenje za vršenje online/offline kartičnog plaćanja i obradu istih u cilju naplate potrazivanja kupovinom proizvoda/usluga-e kod prodavca.Preduzeće Saks International d.o.o. Beograd nema uticaj,niti je posrednik u online/offline kartičnoj naplati,niti traži,niti će tražiti vaše lične podatke,niti podatke vaše platne kartice.Postupak online kartične naplate vrši se tako što bivate preusmereni na server provajdera za online kartičnu naplatu.Na toj stranici potrebno je uneti tražene podatke i izvršiti plaćanje robe i usluga.Za sve probleme oko online plaćanja,potrebno je se obratiti instituciji/provajderu,banci, koji/ja je izvrsio/la naplatu.
Pravila i propisi koji se odnose na korišćenje tražene informacije od vas u online plaćanjima su pokriveni uslovima i politike privatnosti provajdera/banke za obradu platnih usluga,i, www.saks.rs,preduzeće Saks International d.o.o.Beograd,vlasnik,zaposleni,administrator/i u preduzeću/sajta neće ni zahtevati , niti skladištiti sve informacije vezane za vašu karticu.Kada su plaćanja u offline sistemu,na vaš mejl dobićete potrebna uputstva za uplatu na račun preduzeća Saks International d.o.o.Beograd ( www.saks.rs ).

U svakom momentu možete zahtevati brisanje Vaših podataka iz baze podataka slanjem mejla administratoru sajta www.saks.rs na mejl Administrator,a koji će biti obrisani unutar 24h.O obrisanim podacima dobićete obaveštenje na vaš mejl od administratora sajta.Posle brisanja vaših ličnih podataka,obaveštenja o obrisanim ličnim podacima, nećete dobiti ni jedan mejl,niti biti kontaktirani putem mejla,telefona.

Ako imate pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti , molimo vas da kontaktirate administratora sajta OVDE.

*Zahtev za brisanje vaših ličnih podataka možete poslati administratoru sajta OVDE .Nakon brisanja ličnih podataka,dobićete jedan mejl od administratora sajta  sa obaveštenjem o izbrisanim podacima.

Polisa je aktivna od 10.06.2018.